100 g margarin (rumsvarmt)
1 dl brun farin
1/2 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
100 g mörk blockchoklad
50 g hasselnötter
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Arbeta margarin, farin eller socker och vaniljsocker med elvisp i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver och salt och tillsätt det.
Grovhacka blockchokladen och hasselnötterna. Rör ner dem i smeten.
Klicka 1-2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med bakdduk/bakpapper. Grädda ca 10 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.
1 dl brun farin
1/2 tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
100 g mörk blockchoklad
50 g hasselnötter
Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Arbeta margarin, farin eller socker och vaniljsocker med elvisp i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver och salt och tillsätt det.
Grovhacka blockchokladen och hasselnötterna. Rör ner dem i smeten.
Klicka 1-2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med bakdduk/bakpapper. Grädda ca 10 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar